24 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

frig, ninsori și vânt puternic

E oficial! Elevii din Teleorman nu se duc nici marți la școală

Elevii teleormăneni se bucură de încă o zi de vacanță. Aceștia vor rămâne și marți acasă. Decizia a fost luată în urmă cu doar câteva secunde de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Teleorman. Măsura a fost luată din cauza condițiilor meteorologice prognozate – COD Portocaliu de GER. În aceste condiții și ziua de marți, 10 ianuarie cursurile în toate unitățile de învățământ din județul Teleorman vor fi suspendate.

Elevii mai stau o zi acasă

Vacanţa de iarnă pentru elevii teleormăneni se prelungeşte cu încă o zi! Aceștia nu vor merge luni la şcoală. Măsura a fost luată în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman și vine ca urmare a fenomenelor meteorologice prognozate pentru zilele următoare.

Anunțul a fost postat și pe pagina oficială a Inspectoratului Școlar Județean Teleorman.

Elevii teleormăneni nu se pot bucura de zăpadă din cauza gerului

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă atenționare de vremea deosebit de rece pentru ziua de luni, 09 ianuarie și marți, 10 ianuarie.

În Teleorman, se anunță încă două zile cu ger năprasnic. Maxima termică a zilei de astăzi va ajunge la minus 10 grade Celsius. Se anunță înnorări și condiții de ninsoare pe timpul zilei. Odată cu lăsarea întunericului se răcește și mai mult, iar mercurul din termometre coboară până la minus 23 grade Celsius în zona orașului Videle. În Alexandria și Roșiorii de Vede temperatura ajunge la – 22 de grade Celsius. Cel mai ”cald” va fi la Zimnicea. Meteorologii prognozează o minimă de – 19 grade.