12 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

E oficial: cursurile nu se suspendă Atenționare Cod galben de ger pentru Teleorman

Elevii din Teleorman nu merg nici luni la şcoală

Elevii teleormăneni mai au o zi de vacanță. Decizie de ultimă oră luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Teleorman. Din cauza condițiilor meteorologice prognozate – COD GALBEN de GER, aceștia au hotărât ca luni, 09 ianuarie să fie suspendate cursurile la toate unitățile de învățământ din județ.

Elevii mai stau o zi acasă

Vacanţa de iarnă pentru elevii teleormăneni se prelungeşte cu încă o zi! Aceștia nu vor merge luni la şcoală. Măsura a fost luată în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman și vine ca urmare a fenomenelor meteorologice prognozate pentru zilele următoare.

Cod Galben de GER

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare cod galben de ger, valabilă pentru toate judeţele ţării. Atenţionarea este valabilă sâmbătă, duminică şi luni.

Meteorologii avertizează că, în aceste trei zile, vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a ţării, atât ziua, cât şi noaptea. Astfel, maximele diurne se vor situa frecvent între -16 şi -10 grade, iar minimele nocturne vor fi cuprinse între -25 şi -15 grade.