30 iulie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

După ce s-a îmbătat bine și-a luat soția la bătaie

Un bărbat din Zimnicea s-a ales cu dosar penal și cu interdicția de a se mai apropia de soție. Toate necazurile bărbatului au pornit din cauza consumului de alcool.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și au emis ordin de protecție provizoriu în cazul unui bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitate, care și-ar fi agresat fizic soția, o femeie în vârstă de 41 de ani.

”Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că la domiciliul unei familii de pe raza localității Zimnicea este un scandal în desfășurare. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că sesizarea se confirmă, fiind identificat un bărbat în vârstă de 49 de ani, care prezenta halenă alcoolică. Se pare că, pe fondul consumului de alcool, acesta și-ar fi agresat fizic soția, o femeie de 41 de ani, aceasta necesitând îngrijiri medicale”, spun polițiștii din Teleorman.

În cauză a fost întocmit dosar penal și a fost emis ordin de protecție provizoriu, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.