22 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Două magazine LIDL se construiesc în Alexandria

Două magazine LIDL se construiesc în Alexandria. Unul va fi la ieșire din Alexandria lângă Penny și Kaufland, iar celălalt la ieșirea din Nanov, vis-a-vis de DSVSA (Directia Sanitar Veterinară).

La începutul lunii trecute, pe data de 9 februarie, primarul Alexandriei, Victor Drăgușin a semnat autorizația de construire a unui magazin LIDL în Alexandria. Supermarketul va fi construit în zona comercială de pe Str. București, la intrarea în Alexandria.

Dar nu este singurul de care locuitorii din reședința județului Teleorman vor beneficia. Potrivit edilului șef al municipiului Alexandria, un alt magazin LIDL se construiește și la ieșirea din Nanov, mai exact lângă Direcția Sanitar Veterinară.

”În Alexandria ACUM se organizează șantierul și încep lucrările la viitorul magazin LIDL, iar când toate procedurile legale și documentele vor fi gata, se va mai construi un LIDL și zonă comercială adiacentă la intrarea  în Alexandria si ieșirea din Nanov, vis a vis de DSVSA(Directia Sanitar Veterinară)”, anunță primarul Alexandriei.