25 septembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

mâini bătrâni

Doi bătrâni au fost bătuți, furați și umiliți în propria casă!

Doi bătrâni, soț și soție, au trecut prin clipe de coșmar. 4 bărbați au pătruns în locuința lor și, după ce i-au bătut, au reușit să le fure și toată agoniseala: 26.000 lei.

Clipe de coșmar pentru cei doi bătrâni

Se bucurau de bătrânețe, trăiau liniștiți fără să deranjeze pe nimeni până când, mai mulți vecini tineri le-au pus gând rău și s-au gândit să-i tâlhărească. Aceasta este pe scurt povestea a doi bătrâni, soț și soție, în vârstă de 86, respectiv 80 de ani, domiciliați în comuna Plopii Slăvitești.

În miez de noapte

Aproape de miezul nopții, persoane necunoscute au pătruns în locuința acestora și prin folosirea forței fizice asupra lor au sustras 26.000 lei. Polițiștii au reușit în cele din urmă să-i prindă pe făptași.  Este vorba despre patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani, toți domiciliați în comuna Plopii Slăvitești, satul Plopii Slăvitești.

Tâlharii au fost arestați

Împotriva celor patru s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cei patru au fost depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J Teleorman, urmând să fie prezentați Judecătoriei Turnu Măgurele cu propunere de arestare preventivă.