19 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Doi bărbați reținuți după o încăierare

Doi bărbați au ajuns în arestul Poliției Teleorman. Totul a pornit din cauza unui conflict mai vechi. Pe fondul unor discuții în contradictoriu, cearta a degenerat și s-a transformat într-o adevărată luptă de stradă, cu bâte și alte obiecte contondente.

Polițiștii au intervenit pentru aplanarea unui incident în comuna Balaci, reținând doi bărbați în vârstă de 52 și 37 de ani. Cei doi sunt acum sub investigație pentru încăierare.

Conflictul, precedat de un schimb verbal tensionat, a implicat cinci bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 52 de ani. Trei dintre aceștia au escaladat situația, folosind obiecte contondente în timpul confruntării. Echipajul de poliție a reușit să aplaneze conflictul și să aducă situația sub control.

În urma investigațiilor, doi dintre protagoniștii confruntării au fost reținuți și transferați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman. Aceștia urmează să fie prezentați instanței de judecată pentru luarea unor măsuri legale.