25 septembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

vremea meteo

Vești de la meteorologi: cum va fi vremea în Teleorman, în perioada următoare

Vremea în Teleorman se va schimba radical, săptămâna aceasta, anunță meteorologii. După zile întregi cu nori, ploaie și vânt puternic, vremea ne pregătește o altă surpriză. De această dată, plăcută.

Cum va fi vremea în Teleorman

Ultimele zile ne-au adus, în Teleorman, nori, ploaie, vânt puternic și temperaturi scăzute. Însă meteorologii anunță că, cel puțin deocamdată, aceste episoade s-au încheiat. Așa că, în perioada următoare vom avea parte de cer senin și de temperaturi ridicate.

Meteorologii anunță că vremea va deveni deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii martie în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 23 de grade Celsius.

Conform specialiștilor, doar astăzi mai sunt posibile, în Teleorman, înnorări trecătoare și ploi slabe.

De mâine, însă, vremea va deveni deosebit de caldă.

Temperaturi maxime de 21 de grade Celsius

În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va urca destul de mult, în următoarele zile. Mâine, în Alexandria, vor fi 20 de grade Celsius, iar miercuri, 21 de grade.

Atenție, însă, la diferențele mari de temperatură dintre primele ore ale dimineții și amiază. Minimele termice se mențin, încă modeste, ceea ce poate duce la disconfort și pericol de îmbolnăvire. Mâine dimineață, de exemplu, în Alexandria nu vor fi mai mult de 5 grade, chiar dacă, pe parcursul zile se va încălzi.