23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Coronavirus în Teleorman! 16 teleormăneni sunt infectați cu COVID 19

16 teleormăneni sunt confirmați în acest moment cu noul coronavirus, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Județul Teleorman se află în topul județelor cu cele mai puține persoane depistate pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit ultimei informări Grupului de Comunicare Strategică din data de 2 aprilie, la nivelul juețului Teleorman sunt confirmate 16 cazuri.

Numărul mic de îmbolnăviri din județul nostru poate fi pus pe seama faptului că au fost efectuate puține teste, dar și datorită locuitorilor care au înțeles mesajele autorităților de a sta în casă.

La nivelul județului Teleorman, sunt monitorizate peste 2700 de persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. De asemenea, peste 160 de persoane de află în carantină.

Persoanele care părăsesc locul în care au fost carantinate, fără aprobarea autorităților competente, vor fi sancționate contravențional conform și vor fi obligate să reia ciclul de 14 zile de carantinare, suportând cheltuielile efectuate cu carantinarea lor.

Persoanele care nu respectă condițiile izolării la domiciliu și sunt identificate în afara spațiului de izolare, vor fi sancționate contravențional și vor fi obligate să intre în carantină 14 zile, suportând cheltuielile efectuate cu carantinarea lor.