20 iunie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

inecat

Copil spulberat de o mașină chiar sub ochii părinților

Sfârșit tragic pentru un copil de numai 3 anișori. Acesta a fost spulberat de un autoturism chiar sub ochii părinților. Medicii au încercat minute în șir să-l resusciteze, dar fără rezultat.

Au vrut să fotografieze un lan de rapiță

Au vrut să facă o fotografie împreună, iar acum își vor conduce copilul pe ultimul drum. Este povestea tragică a unei familii din județul Telorman. În această dimineață, aceștia se deplasau pe drumul care face legătura între comuna Voievoda și Piatra. La un moment dat, aceștia au observat un lan de rapiță și au vrut să imortalizeze momentul. Au tras pe dreapta și au început să facă poze. Din păcate, într-un moment de neatenție, copilul a fost scăpat din ochi și a ieșit pe șosea. În acel moment a fost lovit de un autoturism, fiind aruncat zeci de metri.

Medicii au solicitat intervenția elicopterului SMURD

La fața locului și-au făcut apariția mai multe echipaje de intervenție. Medicii au încercat să-l țină în viață pe copil și chiar au solicitat prezența unui elicopter SMURD.

Din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice, iar copilul a fost declarat mort.

Cazul a fost preluat de procurori. Pe numele șoferului care a provocat accidentul a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.