30 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

A căzut copacul peste ea! O minoră a rămas prinsă sub un copac FOTO

O minoră a rămas prinsă sub un copac. Arborele s-a prăbușit peste trupul fetiței după ce a fost acroșat de un tractor. Victima acuză dureri la nivelul bazinului și la membrele inferioare, însă este conștientă și stabilă.

A căzut copacul peste ea

Un accident de circulație stupid era să se transforme într-o tragedie. Din cauza neatenției, șoferul unui tractor a acroșat un copac. Impactul a fost atât de puternic încât arborele s-a frânt și a căzut peste o fetiță în vârstă de 14 ani. Nefericitul incident s-a produs pe raza comunei Călmățuiu de Sus.

Salvatorii au intervenit la timp

La fața locului au ajuns rapid două echipaje de intervenție, unul din cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede, cu o autospecialș de descarcerare și unul de la Serviciul de Ambulanță Teleorman.

”Salvatorii au constatat faptul că în urma accidentului, în care un tractor a acrosat un copac, a rezultat o victimă, o minoră de 14 ani, peste care a căzut trunchiul acelui arbore, fiind prinsă sub acesta”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Minora a fost scoasă de sub copac

Pompierii militari au scos rapid fetița de sub trunchiul copacului și au predat-o echipajului de la Ambulanță pentru a primi primul ajutor și a fi transportată la spital. Victima acuză dureri la nivelul bazinului și la membrele inferioare, însă era conștientă și stabilă.

Cazul a fost preluat de poliție pentru cercetări.