12 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Copiii lui Adrian Păunescu, prezenți la Zilele Municipiului Alexandria

Municipiul Alexandria se pregătește să-și celebreze cu mândrie ziua de naștere, iar evenimentele dedicate Zilelor Municipiului Alexandria 2023 aduc trei momente de suflet și artă, ce vor reprezenta o adevărată bucurie pentru locuitorii reședinței județului Teleorman, și nu numai. Marți, 29 august, de la ora 16:00, orașul va fi martorul unei serii de evenimente ce promit să încânte și să aducă un suflu nou în inimile comunității.

Aniversarea orașului aduce împreună creativitatea și emoția într-un trio de evenimente remarcabile. Evenimentul de deschidere va fi marcat de o lansare de carte specială, semnată de Ana-Maria Păunescu, fiica marelui poet Adrian Păunescu. Această carte nu este doar o incursiune în lumea cuvintelor, ci și o continuare a moștenirii literare a familiei Păunescu. Ana-Maria Păunescu împărtășește gândurile, emoțiile și experiențele sale personale într-un mod sincer și adânc. Lansarea cărții aduce o notă de nostalgie și autenticitate, într-un moment în care cuvintele devin punți între generații.

Pentru iubitorii de artă, vernisajul expoziției de pictură semnată de Vivian Prepeliță reprezintă o oportunitate unică de a se conecta cu frumusețea și profunzimea artei vizuale. Culorile pline de viață și compozițiile incitante vor captiva privirile vizitatorilor, ducându-i într-o călătorie a emoțiilor și interpretărilor personale. Fiecare tablou aduce o nouă perspectivă asupra lumii.

Seara va culmina cu un recital de suflet susținut de Andrei Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu. Cu o voce expresivă și încântătoare, Andrei va aduce în fața publicului atât piese consacrate, cât și creații proprii, continuând astfel tradiția muzicală a familiei. Melodiile vor atinge corzile sensibile ale inimii, creând o atmosferă de intimitate și conexiune profundă.

De asemenea, Ștefan Mitroi, un teleormănean talentat și apreciat în lumea literară, va fi un invitat special, aducând o notă distinctă evenimentului.