22 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Cu creierii plini de alcool, un bărbat și-a bătut soția! Copilul a anunțat poliția

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost bătută de soț. Aceasta a depus plângere pe numele bărbatului violent, iar polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu. Bărbatul a fost obligat să părăsească locuința și să păstreze o distanță de minimum 100 metri față de soție și cei doi copii minori.

Speriată de tatăl violent care-și lovea mama, o fetiță a pus mâna pe telefon și a anunțat poliția.

”În timp ce se aflau la domiciliul comun, tatăl minorei, un bărbat în vârstă de 43 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a devenit violent și și-a lovit soția, o femeie în vârstă de 32 de ani, acesteia fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, spun polițiștii din Teleorman.

Victima a completat formularul de evaluare a riscului, rezultatul obținut indicând faptul că există risc iminent. Pentru acest fapt, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind obligat să părăsească locuința comună și să păstreze o distanță de minimum 100 metri față de soție și cei doi copii minori.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.