Ce înseamnă BAR la sloturi si alte informatii interesante despre pacanele

Jocurile de tip slot sau pacanelele, așa cum mai sunt numite, au reusit sa intre foarte puternic in cultura societatii moderne si sa cucereasca un numar impresionant de oameni. Acestea pot fi jucate in intreaga lume si sunt disponibile atat in varianta mecanica disponibila in cazinourile fizice, cat si online.

Initial, jocurile de pacanele erau bazate pe trei sau mai multe role care se invarteau cu scopul de a afisa o suita de imagini. In momentul in care imaginile erau identice, jucatorul castiga o anumita suma de bani. Astazi, varietatea jocurilor este uriasa, numarul simbolurilor este de ordinul miilor iar castigurile oferite sunt substantiale. Printre cele mai populare jocuri insa, se numara numeroasele jocuri cu septari , jocurile cu Poker sau jocurile bazate pe povesti, pe mituri sau pe filme.

Indiferent de povestea din spatele jocului insa, exista anumite simboluri comune care se gasesc in majoritatea variantelor de sloturi:

  • Simbolul BAR. Este cel mai popular simbol si popularitatea sa este data de faptul ca este unul dintre primele simboluri folosite la masinile fizice de pacanele. Acesta este bazat pe sigla companiei Bell Fruit si astazi ofera castiguri substantiale tututor celor care il descopera. Simbolul BAR este un simbol de tip Wild sau Scatter si in unele jocuri ofera runde gratuite, in altele transforma aproape orice combinatie intr-una castigatoare iar in altele ofera bonusuri.
  • Cifra sapte. In jocurile cu septari cifra sapte reprezinta cel mai popular simbol si da cele mai multe castiguri. Totusi, nu este singura care trebuie sa fie urmarita.
  • Numeroase jocuri de sloturi ofera castiguri substantiale in momentul in care sunt afisate fructele. Ciresele, lamaile sau strugurii ofera posibilitati numeroase de castig.

Istoria jocurilor de pacanele si sansele de castig ale jucatorilor

Pacanelele au fost inventate in 1891 de catre Sittman si Pitt si initial au reprezentat un joc de Poker mecanic. Ulterior, au aparut masinile precum Liberty Mall, care au crescut foarte mult popularitatea acestui tip de joc.

Desi au castigat mereu inimile jucatorilor, cei care au avut mereu castig de cauza au fost proprietarii cazinourilor. Totusi, jucatorii au si ei sansele lor. In cazinourile online, spre exemplu, sumele care se intorc la jucatori ajung la un procent de 95%, ceea ce este impresionant. In cazinourile fizice procentul este mai mic, insa niciodata mai mic de 70%. Sansele de castig sunt, asadar, reale motiv pentru care au aparut si tot felul de strategii mai mult sau mai putin eficiente iar mirajul banilor usor castigati a atras o multime de oameni.

Adevarul este ca sansa de castig este bazata intr-o foarte mare proportie pe noroc. Daca alegi un cazino de incredere insa, aceasta este mai mare.

Care sunt cele mai populare jocuri de pacanele?

Exista numeroase jocuri care s-au evidentiat, fiind jucate de milioane de oameni. Acestea sunt pacanelele de tip Sizzling Hot Deluxe, cele de tip 77777 sau cele care intra in misterele egiptene si incearca sa desluseasca secretele zeilor ( Book of Ra).

Nu trebuie sa optezi doar pentru acestea insa. Exista mii de alte jocuri interesante unde poti urmari simboluri precum BAR sau Septar si te poti astepta la castiguri substantiale. Totul este sa alegi foarte bine cazinoul in care joci si sa ai incredere in propria sansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *