Podul de peste râul Vedea

Calvarul a revenit! Șoferi, răbdare și tărie vreme de 45 de zile

Lucrările la Podul de peste Râul Vedea din Alexandria dau din nou traficul rutier peste cap. Timp de 45 de zile, atât cât estimează constructorul că vor dura lucrările, nervii șoferilor vor atinge cote alarmante. Circulația rutieră pe pod este restricționată, astfel că traficul se desfășoară pe un singur sens.

Circulație restricționată pe podul de peste râul Vedea

Circulație restricționată! Podul peste râul Vedea, din nou în reparații. Decizia a fost luată de Compania Națională de drumuri. La nici un an de la finalizarea lucrărilor de reabilitare, reprezentanții Companiei de drumuri, cei care administrează podul, au descoperit mai multe probleme. Așa se face că, începând de astăzi, se efectuează lucrări de refacere a rosturilor de dilatare și a stratului de uzură.

45 de zile de lucrări

Lucrările ar trebui să dureze 45 de zile. În această perioadă, 23 aprliei – 20 mai, traficul rutier în zonă să fie restricționat.

– 23.04.2018 – 27.04.2018 – frezat și turnat asfalt – circulația va fi restrictionată pe o singură bandă;

– 27.04.2018 – 02.05.2018 – se va relua circulația pe ambele benzi;

– 02.05.2018 – 20.05.2018 – refacerea rosturilor de dilatare – circulația va fi restricționată pe o singură bandă.

Primarul Victor Drăgușin se declară nemulțumit de situație și spune că Primăriei Alexandria nu i s-au adus la cunoștință eventuale probleme ale infrastructurii de pe pod .

”Instituția pe care o reprezint nu a fost notificată sau înștiințată de eventuale probleme sau disfuncționalități care să necesite noi lucrări de intervenție la pod”, spune primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, într-un comunicat de presă.

Reabilitat recent

Podul de peste Râul Vedea din Alexandria a fost reabilitat recent. Lucrările de reabilitare au demarat în luna august a anului 2016 și ar fi trebuit finalizate după 2 luni. Doar că starea avansată de degradare a podului a impus lucrări suplimentare. Calvarul șoferilor s-a prelungit aproximativ 1 an de zile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *