26 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit plutind pe râul Vedea

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit pe râul Vedea, în zona barajului din Alexandria. Persoana decedată nu este identificată. Trupul neînsuflețit a fost trimis la IML pentru efectuarea necropsiei și identificarea persoanei, dar și a cauzelor morții.

”Astăzi, în jurul orei 10:20, polițiștii din Alexandria au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe râul Vedea, în zona barajului Alexandria, plutește cadavrul unui bărbat.

La acest moment persoana nu a fost identificată, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii identității acesteia și a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Sesizarea a fost înregistrată în evidențele Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, cercetările fiind coordonate de către procuror”, spun polițiștii din Teleorman.

Pompierii au intervenit imediat cu o autospecială de scafandri și o barcă. După scoatearea trupului neînsulețit acesta a ajuns pe mâinile medicilor legiști. Aceștia trebuie să stabilească de cât timp se afla acesta în apă, dar și cauzele morții.