8 martie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Bătaie între rromii din Roșiorii de Vede

Mai mulți rromi din municipiul Roșiorii de Vede s-au luat la bătaie, în incinta ștrandului din localitate. O persoană a fost rănită și a ajuns la spital. Polițiștii au reținut patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani. Aceștia sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că în incinta ștrandului din Roșiorii de Vede a avut loc o altercație între mai multe persoane.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat un bărbat în vârstă de 19 ani, care a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital, restul participanților părăsind incinta societății.

Din primele cercetări s-a stabilit că între mai multe persoane a avut loc o altercație spontană, în urma căreia tânărul de 19 ani a fost lovit cu un obiect contondent. De asemenea, mai multe obiecte de mobilier, precum și alte bunuri au fost distruse.

Ulterior, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor implicate, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe obiecte contondente.

În cauză a fost dispusă reținerea a patru bărbați cercetați în cauză, toți din municipiul Roșiori de Vede, aceștia fiind intraduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.