agresiune, restrictie

Bărbat reținut pentru încălcarea ordinul de protecție

Polițiștii din Turnu Măgurele au reținut un bărbat încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Polițiștii din Turnu Măgurele au fost sesizați  telefonic cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 49 ani din Turnu Măgurele nu respectă obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu emis de către Poliția Turnu-Măgurele.

Oamenii legii au emis ordinul de protectie provizoriu pentru o perioadă de cinci zile, prin care un bărbat în vârstă de 49 ani din Turnu Măgurele a fost evacuat temporar din locuință și obligat să păstreze o distanță minimă de 50 metri față de locuință, de concubina sa în vârstă de 38 ani și de fiica acesteia în vârstă de 17 ani, neavând dreptul să le contacteze în niciun fel pe acestea.

Bărbat reținut pentru încălcarea ordinul de protecție

În data de 18.04.2019, deși i-au adus la cunoștință obligațiile ce i-au fost impuse de ordinul de protecție provizoriu, bărbatul a pătruns în locuința comună și s-a apropiat de părțile vătămate la mai puțin de 50 metri.

Arestat pentru 24 de ore

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “încălcarea ordinului de protecție provizoriu”, iar împotriva suspectului s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, fiind depus în arest, urmând ca la definitivarea cercetărilor să se propună soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Reamintim faptul că polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman acordă o atenție deosebită prevenirii și combaterii faptelor de violență  în familie și acționează prompt atunci când sunt sesizați în legătură cu comiterea unor astfel de fapte.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *