1 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Arestat pentru hărțuire, amenințare, violare de domiciliu și distrugere

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din localitatea Beuca a fost arestat pentru 30 de zile. Pe numele lui, Judecătoria Roșiori de Vede a emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de ” hărțuire”, “amenințare”, ”violare de domiciliu” și “distrugere”. El a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, au desfăşurat activităţi specifice pe linia de mandate și persoane urmărite/dispărute-căutate în județul Teleorman. Cu această ocazie a fost depistat pe raza localității Beuca, un bărbat în vârstă de 70 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Roșiori de Vede a emis mandat de  arestare preventivă.

Astfel, împotriva bărbatului de 70 de ani, Judecătoria Roșiori de Vede a emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de ” hărțuire”, “amenințare”, ”violare de domiciliu” și “distrugere”, față de acesta luându-se măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.