Apel la solidaritate! Persoanele aflate în dificultate pot apela la ajutorul Primăriei

Primăria Alexandria

Persoanele vârstnice aflate în dificultate pot apela la ajutorul reprezentanților Primăriei Alexandria. Edilul-șef al municipiului a făcut un apel la solidaritate în această perioadă.

Responsabilitatea şi solidaritatea sunt, în aceste momente, cele mai eficiente şi totodată cele mai la îndemână arme pentru a reduce şi chiar învinge răspândirea infecţiei cu Covid -19.

În acest context, primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, lansează umărmătorul apel pentru cetăţeni: “Niciodată nu ne-am imaginat că vom ajunge să trăim asemenea vremuri şi nu cred că cineva poate spune că este pregătit. De aceea, dragi alexăndreni, vă rog să fim solidari şi responsabili.

Dacă aveţi, în Alexandria, vecini, rude sau prieteni bătrâni, singuri sau în imposibilitatea de a se deplasa, vă rog să ne anunţaţi. Să nu îi abandonăm! Noi putem să îi ajutăm. Vă rog să fiţi responsabili şi să ne semnalaţi DOAR cazurile care necesită cu adevărat ajutorul nostru.

Puteţi transmite non stop mesaje pe whatsapp la numărul 0764.161.615 şi la numărul de dispecerat 0800.801.986.

Peste această situaţie putem trece cu bine DOAR ÎMPREUNĂ!”, a declarat primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin.

Între timp reprezentantții Primăriei continuă lupta cu noul virus. Zilnic străzile din reședința județului Teleorman sunt spălate și dezinfectate cu clor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *