23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Angajări la Spitalul Județean Spitalul TBC din Roșiorii de Vede face angajări Spitalul Județean de Urgență din Alexandria face angajări spitalul judetean de urgenta alexandria

Angajări puține în instituțiile publice din Teleorman

Criza provocată de pandemia de coronavirus a determinat unitățile administrativ teritoriale și instituțiile publice din județul Teleorman să limiteze drastic angajările, deși în schemele de personal sunt încă multe locuri vacante. La această dată, doar trei unități administrativ teritoriale și două instituții publice din Teleorman au scos la concurs posturile vacante din propriile scheme de personal.

A trecut vremea când primăriile și instituțiile publice din Teleorman deschideau larg baierele pungii, în foarte multe cazuri angajând personal de care nici nu era nevoie.

În această perioadă doar trei primării și două instituții publice din Teleorman au scos la concurs posturile vacante din propriile scheme de personal. Teleormănenii aflați în căutarea unui loc de muncă se pot angaja ca asistent medical comunitar, secretar, asistent registrator, consilier sau muncitor.

Posturile vacante în judeţul Teleorman:

Asistent medical comunitar-principal – Primăria Comunei Poroschia, judeţul Teleorman

Muncitor calificat I – Primăria Comunei Nanov, judeţul Teleorman

Secretar (0,38 normă) – Şcoala Gimnazială Cervenia, judeţul Teleorman

Muncitor calificat I – Primăria Comunei Nanov, judeţul Teleorman

Funcţii contractuale – Filiala Teritorială de Îmbunătăţiri Funciare Teleorman

Asistent registrator, treapta I – Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Teleorman

Consilier II – Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman.