19 septembrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Alocațiile nu cresc! Parlamentarii PSD vor să-l oblige pe Cîțu să mărească alocațiile

S-a decis. Alocațiile nu mai cresc de la 1 iulie. Guvernul condus de liberalul Florin Cîțu s-a sucit și nu mai dorește majorarea alocațiilor. Parlamentarii PSD, în frunte cu senatorul Dănuț Cristescu sunt deciși să nu lase lucrurile așa și ”dacă nu vrea de bună voie, Guvernul Cîţu trebuie obligat să majoreze alocaţiile copiilor”!

”Înainte de alegeri, Cîţu şi Orban au promis că vor eşalona în 5 tranşe dublarea alocaţiilor adoptată de PSD. Acum anunţă că anulează tranşele 3 şi 4, adică adio majorări de la 1 iulie 2021 şi 1 ianuarie 2022.

În următoarele zile, PSD va depune, în Parlament, un proiect de lege prin care guvernul să fie obligat să majoreze de îndată alocaţiile la nivelul adoptat în 2020.

Nu au 2 miliarde de lei pentru alocaţii, nu au bani pentru copii şi nici pentru pensionari, dar au bani pentru firmele lor de casă. Să nu uităm că alocă, prin PNRR, 600 milioane de EURO, direct, fără niciun criteriu de atribuire, unei companii – sponsor al PNL.

Guvernul ”Atât s-a putut” n-are copii, n-are bunici, n-are bani, n-are nimic pentru români. Totul doar pentru PNL-USR-UDMR şi ai lor”, spune senatorul PSD, Dănuț Cristescu.