25 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Alegerile locale dau peste cap procesul de învățământ

Unitățile de învățământ din județul Teleorman în care vor fi organizate secții de votare vor avea cursurile suspendate începând cu data de 25 septembrie până la data de 29 septembrie inclusiv.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea privind suspendarea activităților didactice în unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru alegerile locale din anul 2020.

Astfel, CNSU a decis ca activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, să se suspende începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv.

Activitățile didactice pentru aceste unități școlare vor fi desfășurate în sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educației și Cercetării.