24 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Alegeri parlamentare 2020! USR-PLUS propune o echipă tânără, dar experimentată

Alianța USR PLUS Teleorman și-a ales candidații pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Astfel, pentru cele două locuri de la Senat au fost desemnați candidați Sorin Sferle și Nicoleta Isvoranu, în timp ce pentru Camera Deputaților, candidații sunt Aurel Fierăscu, Liviu Barbu, Sergiu Iordan, Samuel Geabou, Cristian Irimiea, Sorin Tudosie și Silvia Vărzaru.

Alianța USR PLUS Teleorman consideră schimbarea a început în marile orașe, semnele fiind mai mult decât îmbucurătoare și în Teleorman, prin rezultatele de Roșiori de Vede, Zimnicea și prin câștigarea primăriei la Drăgănești de Vede.

Atât România, cât și Teleormanul nu mai au timp de pierdut, astăzi fiind observabile toate problemele accumulate în 30 de ani de corupție și neglijență din partea clasei politice: spitale în care îți este frică intri, școli în care copiii nu sunt în siguranță, pensii speciale nesimțite, lipsa autostrăzilor, oameni care trăiesc la limita sărăciei.

Singura schimbare durabilă este o Românie fără hoțiefără sinecure și imunități, fără pensii speciale, fără nepotisme în administrația publică, fără atentate la păduri și mediul înconjurător.