24 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Fostul ministru secretar de stat, Adrian Gâdea a votat împotriva austerității

Fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea a votat împotriva austerității. Acesta a fost printre primii oameni politici din județul Teleorman care s-a prezentat la vot.

”Am votat pentru un președinte corect și cinstit”, au fost primele cuvinte pe vare le-a rostit fostul ministru secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Adrian Gâdea. Acesta și-a exercitat dreptul la vot în municipiul Turnu Măgurele.

”Am votat astăzi pentru bunăstarea românilor, pentru creșterea pensiilor și a salariilor. Am votat  împotriva austeritării și a celor care vor să taie pensiile și salariile.

Am votat un președinte corect și cinstit care sunt convins că va respecta Constituția și legile țării. Am votat pentru un președinte care nu se teme să stea de vorbă cu cetățenii și cu presa”, a precizat Adrian Gâdea.

Acesta a adăugat că se teme ca țara să nu ajungă ”în mâinile unui singur om” motiv pentru care îi îndeamnă pe teleormăneni să iasă în număr cât mai mare la vot.

”Teleormănenii trebuie să iasă în număr cât mai mare la vot și să voteze cu inima. Să voteze un președinte care a demonstart că este aproape de oameni și își iubește țara”, a încheiat Gâdea.