15 aprilie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Activezi într-o trupă de DANS? Iată cum îți poți surprinde instructorul!

Atunci când activezi într-o trupă de dans, unul dintre cei mai importanți factori pentru dezvoltarea ta se referă la legătura artistică pe care o creezi cu instructorul. Cu alte cuvinte, pentru a reuși să înțelegi mai bine această artă, dar si pentru a deprinde rapid anumite abilități, cum ar fi buna coordonare a mișcărilor sau capacitatea de a te sincroniza cu ceilalți membri ai trupei, este esențial să creezi o relație plăcută între tine și instructorul tău.

Vrei să îți impresionezi instructorul de dans? Îți dorești să ai un parcurs ascendent în această activitate și să ajungi un adevărat profesionist? În acest caz, citește acest articol și descoperă cum îți poți surprinde profesorul, astfel încât acesta să observe pasiunea ta pentru dans, dar si dorința de evoluție.

Iată 3 modalități prin care îți poți IMPRESIONA profesorul de dans:

1. Repetiția este mama invățăturii.

Acest principiu se aplică perfect în multe domenii de activitate, însă în ceea ce privește arta acesta ar trebui să fie literă de lege. Orice dansator știe că pentru a face performanță are nevoie de multe ore petrecute în studio și în fața oglinzii. Tocmai din acest motiv, ar trebui să încerci să repeți pașii și coregrafia în timpul liber, astfel încât, la umrătorul curs, instructorul tău să fie impresionat de implicarea ta. În acest sens, comandă-ți boxele preferate in magazinul Soundcreation și practică toate mișcările dificile în fața oglinzii, chiar la tine acasă. În plus, pentru a reuși chiar și cele mai complicate combinații de pași, filmează-ți profesorul, cu acordul lui, în timpul orelor de curs și apoi încearcă să le reproduci ori de câte ori ai ocazia. În mod cert, astfel vei reuși să îți surprinzi plăcut instructorul și, în același timp, să evoluezi într-o manieră excepțională.

2.Oferă-i un cadou inedit

O altă modalitate prin care îl poți impresiona pe cel care predă cursurile de dans, este aceea de a-i demonstra că pentru tine este, mai degrabă, un mentor și nu un simplu instructor. Pentru a reuși acest lucru, cea mai eficientă variantă este să îi arăți aprecierea pe care i-o porți, oferindu-i un cadou inedit. De exemplu, VIN Expert a pregatit cadouri corporate – business, cu care nu vei avea cum să dai greș. De asemenea, poți opta pentru un pandativ ce imită silueta unui dansator sau chiar pentru un echipament profesional, personalizat. Fără doar și poate, în acest mod vei reuși să îți surprinzi instructorul și, mai mult decât atât, să îi demonstrezi că relația profesională dintre voi este foarte importantă pentru tine.

3.Respectă conduita sălii de dans

Când vine vorba despre sala de dans, instructorii obișnuiesc să impună anumite reguli, destul de stricte, întrucât, pentru ei, aceasta este un fel de sanctuar. Două dintre acestea, probabil și cele mai importante, se referă la a purta încălțămintea potrivită și la a nu mânca în timpul cursurilor. Deși pot părea neobișnuite, aceste două reguli au o explicație logică.

În primul rând, dacă intrii în sala de dans cu încălțămintea pe care o porți pe stradă, podeaua se va deteriora. Având în vedere că în această artă calitatea podelei este esențială, ar fi de preferat ca accesul să se facă doar în pantofi speciali de dans. În al doilea rând, așa cum probabil știi deja, atunci când faci mișcare nu este indicat să mesteci sau să mănânci, întrucât te poți sufoca, iar acesta este cel mai mare coșmar al profesorilor de dans. Drept urmare, dacă îți dorești să îl surprinzi pe cel de la care înveți această meserie, asigură-te că respecți cu strictețe contuita sălii de dans.

Acestea fiind spuse, dacă vrei să îl surprinzi plăcut pe cel care îți împărtășește secretele dansului, nu ezita să pui în practică unul sau mai multe dintre sfaturile enumerate mai sus!