20 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Accident rutier! Un tren a izbit din plin un autoturism

Actualizate 3

În urma impactului produs între un autoturism și trenul personal care circula pe ruta Alexandria – Roșiori de Vede a rezultat decesul a două persoane, bărbat și femeie, ambele în vârstă de 47 de ani, domiciliate în comuna Plosca.

Conductorul trenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei

Actualizare 2

Din păcate, cea de a doua victimă, de gen feminin, nu a răspuns pozitiv la manevrele de resuscitare, aceasta fiind declarată decedată de echipajul SAJ Teleorman.

Știre actualizată

Se pare ca șoferul a fost găsit fără semne vitale, incarcerat, iar pasagerul din dreapta, o femeie, neincarcerată, este în stop cardiorespirator, motiv pentru care i se fac manevre de resuscitare sub coordonarea medicului.

Știrea inițială

Un autoturism a fost lovit de tren. Accidentul s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Plosca. 2 persoane sunt încarcerate.
Neatenția și graba face victime. Un șofer grăbit care nu a respectat semnalele de trecere la nivel cu calea ferată a fost lovit de tren. Totul s-a petrecut le strada Morii din comuna Plosca.

Potrivit martorilor se pare ca două persoane sunt încarcerate.

Se intervinE cu o descarcerare, o autospecială de stingere și 2 ambulanțe SMURD, iar SAJ Teleorman cu un echipaj cu medic și o ambulanță tip C.

Revenim cu informații în funcție de evoluția situației operative.