23 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

accident rutier

Accident rutier pe E70 Roșiorii de Vede – Alexandria. O persoană este încarcerată

Un accident rutier a avut loc în urmă cu doar câteva minute pe Drumul European 70, Roșiorii de Vede – Alexandria.  În urma accidentului o persoană a rămas prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Se înmulțesc accidentele rutiere produse pe Drumul European 70. În urmă cu doar câteva minute un alt eveniment rutier s-a petrecut pe acest drum. Nefericitul eveniment a avut loc aproape de intrarea în Roșiorii de Vede, mai exact la intersecția DN6 cu Sptalul TBC.

O persoană încarcerată

Potrivit reprezentanților ISU Teleorman, o persoană a rămas încarcerată. Se intervine cu un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD.

5 răniți, doi bărbați, două femei și un copil

În urma accidentului rutier petrecut la intersecția DN6 – Spitalul TBC din Roșiorii de Vede au rezultat 5 victime. Este vorba despre doi bărbați, două femei și un copil. Doi dintre adulți sunt în stare mai gravă și au fost transportați la Centrul de Primiri Urgențe din Roșiori. Dintre cele două victime una este în comă. Aceasta era pasager pe scaunul din dreapta al autoturismului care a provocat accidentul.

S-a intervenit cu 3 ambulanțe

Potrivit polițiștilor teleormăneni, accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate. Unul dintre șoferi a nu respectat semnificația indicatorului ”cedează” și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar pe DN 6.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0.