Accident rutier în lanț! 4 autoturisme au fost implicate

Accident rutier în lanț pe Drumul European 70, Alexandria – București. 4 autoturisme s-au ciocnit. Traficul rutier în zonă se desfășoară pe o singură bandă de ciculație.

Accident în lanț

Vremea de afară dă bătăi de cap șoferilor. Din cauza condițiilor meteorologice, în urmă cu doar câteva minute, pe Drumul European 70, în localitatea Drăgănești-Vlașca a avut loc un accident rutier soldat cu trei victime. Este vorba despre două femei și un bărbat. Trebuie spus că una dintre femei era gravidă, aceasta a fost preluată de medicii de la ambulanță și dusă la spital pentru investigații medicale amănunțite. Tot la Spitajul Județean de Urgență au ajuns și celelalte două victime. 4 autotusime s-au ciocnit.

Traficul este restricționat

La fața locului au ajuns, într-un timp record, mai multe echipaje de prim-ajutor. Și polițiștii se află la fața locului. Aceștia dirijează circulația.

Circulația autovehiculelor în zonă se desfășoară pe o singură bandă de circulație, mai exact pe sensul spre capitală. Se estimează ca în aproximativ o oră traficul să fie reluat în condiţii normale.

Revenim cu amănunte …
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *