14 iunie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Accident rutier în localitatea Măgura: Două persoane rănite

Două persoane au ajuns la spital după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit. Evenimentul rutier a avut loc pe raza localității Măgura. Din fericire, la sosirea echipelor de intervenție, victimele erau conștiente și cooperante, nefiind nevoie de operațiuni de descarcerare.

Accident rutier pe DJ 506, în localitatea Măgura. Două autoturisme au fost implicate în coliziune, rezultând rănirea a două persoane. La fața locului au intervenit echipaje de urgență, inclusiv o echipă de descarcerare, o mașină de stingere a incendiilor, un echipaj SMURD și unul SAJ.
Echipajele de urgență au ajuns rapid la locul accidentului și au constatat că cele două persoane rănite erau de sex masculin, având vârste cuprinse între 40 și 50 de ani. Din fericire, victimele erau conștiente și cooperante, nefiind nevoie de operațiuni de descarcerare. Acestea prezentau diverse traumatisme și au primit primul ajutor calificat la fața locului. După stabilizarea inițială, cele două persoane rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Alexandria pentru îngrijiri medicale suplimentare și investigații amănunțite.
Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, evitând astfel riscul unui potențial incendiu în urma coliziunii. Autoritățile competente au preluat cazul și au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele și circumstanțele exacte ale accidentului.
Polițiștii teleormăneni fac apel către toți participanții la trafic să circule cu prudență, respectând regulile de circulație, pentru a preveni astfel de incidente nefericite.