7 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Accident rutier grav! O persoană a murit, iar alta a ajuns la spital

O persoană a murit, iar alta a ajuns la spital după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un stâlp. La sosirea echipelor de intervenție, una dintre victime prezenta leziuni incompatibile cu viața și era încarcerată.

Drumurile din județul Teleorman au mai luat o viață. Este vorba despre o femeie în vârstă de 42 de ani. În timp ce conducea un autoturism între localitățile Văcărești și Satul Vechi din județul Teleorman, din cauza vitezei, șoferul a pierdut controlul volanului, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a întrat în coliziune cu un stâlp.

La fața locului au ajuns în cel mai scurt timp echipele de intervenție din Roșiorii de Vede. La sosirea pompierilor una dintre victime, de gen feminin, în vârstă de 42 ani, ce prezenta leziuni incompatibile cu viața, era încarcerată, ea fiind eliberată din caroseria deformată cu ajutorul accesoriilor de descarcerare.

Cealaltă victimă, o femeie în vârstă de 33 ani, a fost găsită în afara autoturismului, conștientă, cu un traumatism lombar. Ea fost preluată de echipajele medicale și transportată la Spitalul Municipal Caritas.

”În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto și vătămarea corporală ușoară a pasagerei în vârstă de 32 de ani, din comuna Cosmești, județul Teleorman”, a declarat comisarul-șef de poliție, Iulian Orbeșteanu.

În cauză polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.