18 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Accident rutier! 5 victime cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani FOTO

5 tineri cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani au ajuns la spital după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit. Evenimentul rutier s-a petrecut aproape simultan cu cel din comuna Peretu.

5 victime cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani

Un alt accident rutier petrecut pe drumurile din județul Teleorman. De această dată în comuna Contești. Echipele de intervenție ajunse la fața locului cu o autospecială de descarcerare și o ambulantă SMURD, împreună cu un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, au constatat faptul că sunt 5 victime, 3 fete și 2 băieți, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani.

O victimă a fost blocată, pompierii intervenind pentru scoaterea ei cu accesoriile de descarcerare.

”Toate cele cinci persoane au fost preluate de echipajele medicale si transportate la Spitalul Judetean Alexandria, fortele de interventie fiind suplimentate cu o ambulanta SMURD si doua ambulante SAJ.
Persoanele erau constiente si cooperante, insa cu multiple traumatisme”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Cazul a fost preluat de catre politie pentru cercetari. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.