1 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Accident pe E70! Un șofer băut a băgat două persoane în spital

Graba strică treaba. O depășire neregulamentară a băgat două persoane în spital în urma unui accident rutier produs pe Drumul European 70, Alexandria – București.

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs pe E70, la intrare în localitatea Vitănești. Din câte se pare accidentul s-a produs pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare. Două persoane transportate la spital.

”În urma accidentului au rezultat două victime, un bărbat în vârstă de 52 de ani și o femeie de 58 de ani, el în stare gravă, cu politraumatism cranian, iar ea cu traumatism toracic și atac de panică.

Bărbatul a fost găsit de pompieri prins în caroseria deformată a autoturismului său, el fiind scos cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predat echipajului SMURD.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Județean pentru îngrijiri de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Conducătorul autoturismului care a efectuat depășirea nereglamentară era băut.

”Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto care ar fi efectuat depășirea neregulamentară”, a mărturisit purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, Daniela Pășu.

Drumul European 70 a fost blocat pe ambele sensuri de circulație. În prezent se circulă normal.