8 martie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

cutia milei

Hoț fără nici un Dumnezeu! A furat cutia milei pentru 395 lei

Hoții nu mai au frică nici de Dumnezeu. Un bărbat din județul Teleorman a fost arestat după ce a furat cutia milei dintr-o mănăstire din Galați. În cutie erau 395 de lei.

În cutia milei erau aproximativ 400 lei

Hoții fură orice și nu se sfiesc să ”calce strâmb” nici în biserică. Un bărbat de 33 de ani, din județul Teleorman, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost prins de către polițiști având asupra sa o cutie a milei cu aproape 400 de lei, furată dintr-o mănăstire din Galați.

Poliţiştii din Galați au depistat, noaptea, un bărbat care avea un comportament suspect şi care avea asupra sa o cutie metalică.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile

”În jurul orei 01:15, pe strada Dogăriei, poliţiştii au depistat un bărbat de 33 din judeţul Teleorman care avea asupra sa o cutie metalică şi două şurubelniţe. Fiind întrebat de provenienţa bunurilor, acesta a declarat că a sustras cutia milei din incinta Mănăstirii Sfinţii Arhangheli Metoc. Cutia conţinea suma de 395 lei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Mai apoi, bărbatul a fost prezentat magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.