11 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

7 teleormăneni aflați în izolare au părăsit locuința!

7 persoane aflate în izolare au fost amendate de polițiștii din Teleorman după ce au încălcat normele legale mpuse și au părăsit locuința. Oamenii legii au sancționat și o unitate de alimentație publică pentru nerespectarea măsurii de suspendare a activității.

Încă 7 persoane aflate în izolare pe raza județului Teleorman au încălcat măsura izolării. Aceștia au fost sancționați contravențional.

”La nivelul județului Teleorman, echipajele mixte de polițiști și jandarmi, 80 de poliţiști și 12 jandarmi, au efectuat astăzi, 21 martie a.c., verificări privind respectarea normelor legale impuse în contextul stării de urgență, fiind sancționate contravențional 7 persoane fizice pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu, din cele 531 verificate, iar o unitate de alimentație publică a fost sancționată pentru nerespectarea măsurii de suspendare a activității”, a declarat directorul cancelariei Prefecturii Teleorman, Adelina Sfăt.

Potrivit acesteia, valoarea totală a sancțiunilor este de 37.000 lei.

Pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19 au fost intensificate controalele la persoanele aflate în izolare și au fost luate măsuri concrete de informare a cetățenilor cu privire la riscurile la care se expun, și îi expun și pe cei din jurul lor, prin ignorarea recomandării autorităților de a rămâne la domiciliu.