29 noiembrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

cumparaturi

4 produse pe care este RECOMANDAT sa le achizitionezi toamna

Sezonul ploios se apropie cu pasi repezi si, odata cu venirea acestuia, va incepe si febra cumparaturilor. De la investitii mari, pana la achizitii mai mici, toamna poate reprezenta cel mai potrivit moment pentru a-ti cumpara, mai ieftin si mai rapid, anumite produse de care vei avea nevoie atat in timpul anului, cat si in timpul acestui sezon.

Daca iti doresti sa pui la punct o strategie pentru a-ti face cumparaturile inteligent, afla, in continuare, ce produse ar trebui sa achizitionezi toamna aceasta.

Iata care sunt cele 4 produse pe care ar trebui sa le cumperi toamna:

1. Masini

Este un lucru deja cunoscut acela ca spre sfarsitul anului apar noi modele de masini. Pentru a face loc pe piata acestora, dealerii de automobile scad pretul modelelor mai vechi, incepand cu luna septembrie.

Tocmai din acest motiv, toamna reprezinta momentul ideal pentru a-ti achizitiona o masina noua. Mai mult, un studiu realizat recent a demonstrat ca in lunile septembrie si octombrie numarul de anunturi online cu masini de vanzare creste, ceea ce inseamna ca tot in aceasta perioada poti gasi cele mai multe oferte pentru automobile second-hand. Asadar, daca planuiesti sa iti achizitionezi o masina sau sa o inlocuiesti pe cea veche, acesta este momentul oportun pentru a face acest lucru.

2. Electrocasnice

cumparaturiPe langa reducerile de care poti beneficia cu ocazia celebrului Black Friday, toamna este anotimpul perfect pentru a-ti achizitiona electrocasnice, intrucat in acest sezon cererea pentru astfel de produse creste si, implicit, comerciantii scad pretul acestora.

Bineinteles, chiar daca pretul mai mic este tentant, trebuie sa ai in vedere si calitatea obiectelor pe care le cumperi. In acest sens, la Badabum poti comanda de pe site masini de spalat rufe, hote, uscatoare, dar si aparate frigorifice si aragazuri. Fara indoiala, inceputul sezonului ploios este ocazia perfecta pentru a-ti achizitiona obiecte electrocasnice.

3. Biciclete

Avand in vedere ca sezonul cald se termina, comerciantii vor pune la vanzare biciclete la un pret mai mic, astfel incat sa poata face loc echipamentelor pentru sporturile de iarna.

De asemenea, tot in aceasta perioada a anului accesoriile pentru biciclete, cum ar fi castile, pompele pentru anvelope sau scaunele pentru copii, se gasesc la preturi mult mai accesibile decat in lunile iunie, iulie si august. Drept urmare, daca vrei ca anul viitor sa te plimbi mai mult cu bicicleta, investeste inteligent si cumpara acum una la un pret mult mai ofertant.

4. Haine

cumparaturi

Atat la inceputul toamnei, cat si spre sfarsitul acestui sezon, se organizeaza o multime de targuri cu haine, de unde iti poti achizitiona piese vestimentare pentru toate sezoanele, la preturi foarte mici.

De altfel, cele mai multe dintre magazinele de specialitate acorda reduceri pentru diferite articole, de care poti beneficia si tu. In consecinta, pe langa cele mentionate mai sus, hainele reprezinta o alta investitie pe care ar trebui sa o ai in vedere in sezonul ce urmeaza.

In concluzie, daca iti doresti sa cumperi lucruri de calitate, de care sa te poti bucura o perioada lunga de timp, profita de reducerile si ofertele sezonului ploios.