23 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

36 de teleormăneni se află în carantină! 25 au venit ieri din zone roșii

36 de teleormăneni se află în acest moment în carantină. Numai în ultimele 24 de ore în centrele de carantină din județul nostru au intrat 25 de persoane, toate venite din zone roșii (Italia și Spania).

Medicii Direcției de Sănătate Publică Teleorman monitorizează în prezent 2629 de persoane aflate în izolare la domiciliu și supraveghere epidemiologică pasivă.

La nivelul județului Teleorman, 36 de persoane se află înmomentul de față în carantină instituționalizată (25 de persoane au intrat au intrat în carantină în ultimele 24 de ore, venind din „zona roșie”).

Astăzi, 26 martie, o persoană carantinată într-unul dintrecentrele din județ a încheiat perioada de 14 zile și a fost transportatăla domiciliu.

O persoană nu a respectat izolarea 

La data de 25.03.2020, în urma activităților efectuate pentru verificarea respectării măsurilor instituite pentru prevenirea răspândirii COVID-19, polițiștii au identificat o persoană care nu a respectat condițiile izolării la domiciliu, aceasta fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei și condusă într-un centru de carantină din județ.

În prezent, două persoane se află internate în spital la Turnu Măgurele și Zimnicea.

Situația prezentata este corespunzătoare datei de 26 martie, ora 14:00.