1 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

260 de locuri de muncă valabile în județul Teleorman

Teleormănenii aflați în căutarea unui loc de muncă au de unde alege. Pentru săptămâna aceasta, 26 de agenți economici au pus la bătaie nu mai puțin de 260 de locuri de muncă. Domeniile de activitate sunt diversificate și se adresează tuturor categoriilor sociale.

Locuri de muncă pentru toți

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 33 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 165 locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate – 62 locuri de locuri de muncă.

De asemenea, la nivelul judeţului Teleorman sunt înregistrate un număr de 10 locuri de muncă pentru ucenici, în domeniul alimentaţiei publice.

Alexandria

227 locuri de muncă, 19 agenţi economici (domenii: industrial, confecţii textile, alimentaţie publică, pază şi ordine publică, vânzări, construcţii civile, servicii şi comerţ; 31 locuri pentru persoane cu studii superioare, 147 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 49 locuri pentru persoane necalificate).

Roşiori de Vede

18 locuri de muncă, 4 agenţi economici (domenii: industrial şi servicii; 2 locuri pentru persoane cu studii superioare,  11 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 5 locuri pentru persoane necalificate).

Zimnicea

15 locuri de muncă, 3 agenţi economici (domenii: industrial şi confecţii textile; 7 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 8 locuri pentru persoane necalificate).

ATENȚIE! TR News nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile apărute în listă. Datele sunt oferite de AJOFM Teleorman.