26 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Un jandarm din Alexandria s-a împușcat! Era căsătorit și avea un copil

Tragedie în unitatea de jandarmi din Alexandria. Un subofițer în vârstă de 42 de ani s-a împușcat. El a fost găsit în vestiar de ofițerul de serviciu.

Un jandarm s-a împușcat

Azi-noapte, un jandarm în vârstă de 42 de ani, a fost găsit mort de colegii săi, în vestiarul de la unitate. Totul s-a întâmplat cu doar 10 minute înainte ca acesta să intre în tură.

Potrivit informațiilor primite, omul legii a ajuns la unitate, a preluat arma și muniția din dotare, s-a întors în vestiar și s-a împușcat. Ofițerul de serviciu a auzit zgomotul puternic al armei. El este cel care și-a găsit colegul fără suflare.

Avansat înainte de termen

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Teleorman, Lucian Oanță a spus că jandarmul a avut rezultate bune şi foarte bune în activitatea sa.

“Suntem uimiţi de gestul făcut de el, având în vedere rezultatele bune şi foarte bune înregistrate în activitatea profesională. La 1 decembrie 2016, el a fost avansat în gradul următor înaintea expirării stagiului minim, înainte de termen, iar din 2006, de când a fost promovat în rândul subofiţerilor, a fost recompensat de foarte multe ori atât prin sume de bani, cât şi prin oferirea de mulţumiri şi diplome de merit”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ.

Testat psihologic anul trecut

Jandarmul care și-a luat viața a fost testat psihologic în luna aprilie 2017 și a fost apt. El era căsătorit și are un copil.

Colegii sunt șocați de întâmplare și povestesc despre colegul lor că era un om plin de viață și mereu optimist. Mai mult decât atât aceștia nu știu să aibă probleme financiare.

Bărbatul lucra în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Teleorman din anul 2000. La început a fost angajat pe bază de contract, iar din 2006 a trecut în corpul subofiţerilor.

În acest caz a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Teleorman, sub coordonarea Parchetului Militar al Curţii de Apel Bucureşti.