26 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Spitalul Județean de Urgență din Alexandria va avea două computere tomograf

Gest șocant la Spitalul de Urgență din Alexandria! Un pacient s-a sinucis

Un pacient internat la Spitalul de Urgență din Alexandria și-a luat viața într-un mod brutal. Potrivit medicilor, acesta avea ciroză în fază terminală și era la tratament în spital de pe data de 29 iulie.

S-a aruncat pe geamul salonului

Gest extrem pentru un bărbat de 45 de ani din comuna Măgura. Internat în spital pentru o boală extrem de grea, bărbatul a ales să-și curme suferința într-un mod brutal. După tratamentul de seară, a deschis fereastra salonului în care se afla internat de la sfârșitul lunii trecute și s-a aruncat în gol de la etajul 4.

”Este vorba despre un pacient cu ciroză, în fază terminală. Din ce am discutat cu asitentele care erau de gardă, cu medicul de gardă, totul s-a întâmplat după tratamentul de seară. Nu a manifestat nici o intenție. A fost un pacient normal până în momentul în care a ales să-și pună capăt zilelor. Fereastra de pe care s-a aruncat este undeva în lateralul spitalului și a căzut foarte aproape de camera de gardă. Medicii de la UPU l-au luat și au încercat să-l resusciteze, dar fără succes”, a mărturisit pentru TR News Alexandru Dobre, directorul Spitalului de Urgență din Alexandria.

Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă

La fața locului au fost chemate și echipajele de poliție. Aceștia au deschis un dosar penal în acest caz pentru moarte suspectă.

”Este vorba despre un cetățean de 45 de ani din comuna Măgura, internat din data de 29 iulie pe secția de gastro. Persoana respectivă figura în evidențe cu ciroză. Celălalt pacient care era în salon cu el când acesta s-a aruncat pe geam a declarat că dormea. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă”, a declarat comisarul-șef al IPJ Teleorman, Iulian Orbeșteanu.