26 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Captură impresionantă de tutun

Captură impresionantă de tutun în Teleorman! 6 persoane sunt cercetate

Captură impresionantă de tutun! Polițiștii teleormăneni au găsit, în casele unor persoane din Zimnicea, Fântânele și Năsturelu aproape 200 de kilograme de tutun de fumat.

”La data de 02 aprilie 2018, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de polițiști  din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Zimnicea și Postului de Poliție Fântânele, au efectuat nouă percheziții domiciliare pe raza orașului Zimnicea și a comunelor Fântânele și Năsturelu și au pus în executare cinci mandate de aducere”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Teleorman.

Captură impresionantă de tutun

Polițiștii teleormăneni au găsit, la percheziții, aproape 200 de kilograme de tutun și peste 2.100 de lei, bani proveniți din vânzarea acestuia.

Captură impresionantă de tutun”Cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate pentru cercetări 57 kg tutun de fumat, 140 kg tutun frunză, 3 utilaje de fabricat tutun de fumat, un injector de fabricat țigarete și 2180 lei proveniți din vânzarea de tutun de fumat. De asemenea, au fost ridicate înscrisuri privind deținerea și comercializarea prin intermediul site-urilor de internet, în perioada 01.01.2018 – 01.04.2018, a 108 kg tutun de fumat nemarcat fiscal”, anunță același comunicat.

2 persoane au fost reținute pentru 24 de ore

În acest moment, față de 6 persoane se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de producerea de produse accizabile care intră sub incidența regimului de antrepozitare și deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 1 kg tutun de fumat.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, față de două persoane s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Teleorman.