Șoferi, conduceți cu prudență! 230 de polițiști vor fi pe străzi de Florii

Șoferi conduceți cu prudență. În perioada 19-21 aprilie la nivelul judeţului Teleorman se desfăşoară  acţiuni care au ca scop asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică în perioada  Sfintei Sărbători a Floriilor.

230 de polițiști vor fi pe străzi de Florii

În contextul de faţă, aproximativ 230 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale,investigare a criminalitatii economice, arme, explozivi şi substanțe periculoase şi acţiuni speciale vor acţiona zilnic în această perioadă pentru ca teleormănenii să aibă parte de sărbători liniştite, lipsite de evenimente neplăcute.

Acţiunile ce vor fi întreprinse de poliţişti în această perioadă au drept scop asigurarea desfăşurării în condiţii de deplină ordine şi siguranţă publică a manifestărilor specifice organizate pentru sărbătorirea acestei zile precum şi prevenirea şi combaterea faptelor care aduc atingere vieţii şi integrităţii corporale, a furturilor din locuinţe, societăţi comerciale şi din autoturisme.

Acțiuni în târguri, piețe și locuri de agrement

Vor fi intensificate măsurile de ordine publică în locurile aglomerate (pieţe, târguri, locuri de agrement) cu anticiparea eventualelor riscuri.

Poliţiştii vor intensifica acţiunile de patrulare în zonele cu afluenţă numeroasă, în preajma zonelor de agrement, lăcașelor de cult pentru combaterea tâlhăriilor, furturilor de și din bagaje şi din buzunare.

Formaţiunile de  ordine publică vor intensifica activităţile de patrulare în zonele cu potenţial criminogen, în scopul combaterii infracţionalităţii stradale, în special a infracţiunilor comise cu violenţă în zona barurilor, discotecilor etc., precum şi monitorizarea stărilor conflictuale.

Și polițiștii de la rutieră vor fi la datorie

Poliţiştii rutieri vor fi prezenţi, la orele de vârf, pe principalele artere din zonele cu trafic ridicat, precum şi pe traseele de acces către aceste zone, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere.

Aparatele radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman vor fi folosite zilnic pentru combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă.

1 thought on “Șoferi, conduceți cu prudență! 230 de polițiști vor fi pe străzi de Florii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *