Cutremur în PNL! Președintele Ligii Aleșilor Locali TNL și-a dat demisia și s-a înscris în ALDE

catalin burcescu

Unul dintre cei mai puternici tineri din Teleorman, consilierul județean, Cătălin Burcescu și-a dat demisia din PNL Teleorman și s-a înscris în ALDE. Mai mult decât atât acesta a renunțat și la calitatea de consilier județean, funcție pe care o deține din 2016.

Cătălin Burcescu și-a dat demisia din PNL Teleorman

Acesta face politică din anul 2007. După 11 ani de politică în Partidul Democrat (PD, devenit PDL) și, ulterior PNL, în urma fuziunii, Cătălin Burcescu a decis că singurul partid cu adevărat liberal din România este ALDE, Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

Motiv pentru care a demisionat din PNL și s-a alăturat echipei ALDE Teleorman condusă de deputatul Ica Florică Calotă.

Cătălin Burcescu deține, din luna octombrie a anului trecut, și funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali TNL. În zilele următoare acesta urmează să demisioneze și din această funcție.

Bazele unei organizații de tineret puternice 

Cătălin Burcescu are gânduri mari în ceea ce privește viitorul său în politică. Acesta este hotărât să pună la punct organizația de tineret a ALDE Teleorman. El consideră că tinerii sunt șansa acestei țări și din noua calitate va încerca să convingă tinerii din județ să intre în politică.

Deputatul și președinte ALDE Teleorman, Ica Florică Calotă a mărturisit că ușile partidului rămân deschise pentru toți cei care vor să se alăture adevăraților liberali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *