27 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Cod GALBEN de ninsori și viscol pentru județul Teleorman

Județul Teleorman se află sub atenționare de cod GALBEN de ninsori și viscol. Potrivit meteorologilor, este vorba despre ninsori moderate cantitativ și local viscolite. Avertizarea este valabilă miercuri, între orele 8:00 – 21:00.

Nu scăpăm de coduri și avertizări. Meteorologii au emis o nouă atenționare de vremea rea pentru județul Teleorman. De această dată este vorba despre o avertizare cod GALBEN de ninsori și viscol.

Ea a intrat în vigoare la ora 8:00 și se încheie diseară la ora 21:00.

”În intervalul menționat aria ninsorilor se va extinde dinspre extremitatea sud-estică și va cuprinde treptat jumătatea de est a țării. În cea mai mare parte a Munteniei și a Moldovei, în zona Carpaților de Curbură și temporar în Dobrogea vor fi ninsori moderate cantitativ, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50 – 60 km/h, viscolind și spulberând zăpada. Unele intensificări ale vântului vor fi și în Oltenia, spulberând trecător zăpada”, se arată în atenționarea ANM.

O ușoară încălzire în județul Teleorman

În județul Teleorman se încălzește ușor față de ziua de ieri. Din păcate vântul nu slăbește în intensitate și va atinge la rafală 50-60 km/h. Spre prânz sunt așteptate temperaturi de minus 4, minus 5 grade Celsius.

Ziua de joi se anunță tot una rece, dar mercurul din termometre începe să urce. Se prânz sunt prognozate temperaturi de minus 1, minus 2 grade Celsius.

Temperaturi cu plus peste județul Teleorman

Vineri se încălzește și pentru prima dată în ultimele zile vom avea temperaturi cu plus. Din păcate se anunță lapoviță, iar după lăsarea întunericului chiar polei.

Sâmbătă temperaturile continuă să crească. Pe timpul zilei ne așteptăm la 2 grade Celsius cu plus, dar nu scăpăm de lapoviță.