24 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Laboratoarele Liceului Tehnologic nr. 1 Alexandria se reabilitează cu fonduri de la Guvern

Peste 3 milioane de lei. Aceasta este suma de care va beneficia Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria. Banii sunt alocaţi de Guvernul Orban şi vor fi utilizaţi pentru reabilitarea clădirii laboratoarelor.

“Pe lângă banii guvernamentali pe care ia alocat Guvernul, condus de premierul Ludovic Orban îndomenii precum sănătate, infrastructură sau cultură, astăzi putem vorbi și de fonduri care vor fidirecționate către învățământ.

Vreau ca noi, cei din județul Teleorman arătăm suntem oameniresponsabili, ne dorim ca și copiii și elevii noștri fie la fel de bine pregătiți ca cei din alte zone ale țării. S-a tot discutat despre școlile profesionale, despre meseriile pe cale de dispariție, iar eu, alăturide colegii din executiv vreau readucem în atențiapublică acest domeniu de activitate.

De aceea, astăzi a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul Reabilitare clădire laboratoare la Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria”. Și, ce vedeți, oameni buni? Beneficiarul acestei investiții în valoare de peste 3 milioane de lei este Primăria Alexandria. Guvernul Orban demonstrează, dacă mai era cazul fondurilenu se alocă pe coloratura politică a primarului, ci peproiecte concrete și necesare pentru comunitate”, spune secretar general adjunct al Guvernului, Costel Barbu.