Grav accident rutier pe E70! 3 persoane au căzut victime

accident în Teleorman

Ajunul Crăciunului se dovedește unul nefast pentru conducătorii auto. Dacă în urmă cu nici 2 ore un accident rutier s-a petrecut pe raza localității Țigănești, iată că în urmă cu doar câteva minute un alt eveniment rutier a avut loc pe drumurile din județul Teleorman. De această dată este vorba despre Drumul European 70, Alexandria- Roșiorii de Vede. În localitatea Peretu, două autotursime s-au ciocnit. 3 persoane au avut de suferit.

Accident în Peretu

O autospecială cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de la Ambulanță. Toate s-au deplasat spre comuna Peretu pentru a acorda primele îngrijiri persoanelor implicate într-un accident rutier. Din primele informații se pare că este vorba despre două autoturisme care s-au ciocnit.

În urma incidentului, trei persoane au suferit răni și au nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire, toate sunt conștiente și se află într-o stare bună.

Cazul a fost preluat de poliție. Revenim cu detalii pe măsură ce le vom avea atât cu privire la starea victimelor, dar și a împrejurărilor în care a avut loc acest accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *