Deputatul Violeta Răduț: ”PSD avertizează guvernul că nu va tolera niciun fel de abuz!”

PSD avertizează guvernul că nu va tolera niciun fel de abuz. Este declarația deputatului de Teleorman, Violeta Răduț, făcând referire la starea de alertă în care România a intrat de câteva ore.

Proiectul privind starea de alertă care a intrat în vigoare de astăzi a fost votat, zilele trecute, în Parlament. Potrivit deputatului de Teleorman, Violeta Răduț, aleșii PNL ar fi vrut, prin proiectul depus în Parlament, să prelungească, de fapt, starea de urgență.

”Liberalii au întârziat nepermis de mult tocmai pentru că veniseră în Parlament cu un proiect de lege care doar se numea stare de alertă, dar, de fapt, voiau să prelungească starea de urgență. Voiau să impună aceleași îngrădiri ale drepturilor și libertăților românilor”, a declarat deputatul teleormănean.

Cuantumul amenzilor, modificat de parlamentarii PSD

Deputatul de Teleorman spune că PSD a modificat cuantumul amenzilor ce se pot aplica în starea de urgență la maximum 2.500 de lei.

”PSD a corectat în Parlament o serie de abuzuri pe care guvernul voia să le impună în continuare. Au venit, de exemplu, din nou, cu amenzi aberante, probabil nu le ieșise planul de amenzi în starea de urgență și voiau să recupereze acum. Propuseseră 30 mii lei amendă! PSD i-a oprit și le-a redus la maxim 2500 lei”, spune Violeta Răduț.

PSD avertizează guvernul că nu va tolera niciun fel de abuz

PSD a votat, până la urmă, proiectul stării de alertă ”din responsabilitate pentru români, pentru cei care au respectat regulile și care așteaptă sa-și reia viața, să meargă la muncă”.
Dar, PSD a amendat masiv proiectul și avertizează guvernul că nu va tolera niciun fel de abuz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *