24 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Costel Barbu, omul faptelor, nu al vorbelor goale

Județul Teleorman a avut, în ultimii ani, o bună reprezentare la nivel național. De la premier, ministru de Interne, până la președinte al Camerei Deputaților. În ciuda acestui lucru, Teleormanul a rămas tot printre cele mai sărace din țară. A fost nevoie să pice Guvernul Dăncilă, adică să plece din fruntea Executivului un om din județul nostru, pentru ca județul să înceapă să se dezvolte și să primească investiții.

Guvernul Orban, care se află în funcție de doar 1 an, a avut ca principală preocupare dezvoltarea economiei, deși ne confruntăm cu o situație rară, lovindu-ne, alături de întreaga planetă, de pandemia de coronavirus.

Județul nostru, Teleorman, nu a fost uitat de către Guvernul Orban, asta și datorită implicării secretarului general adjunct al Guvernului, Costel Barbu. Aici au fost direcționați bani guvernamentali pentru o serie de investiții.

După mai bine de 15 ani, Drumul Național 51 Alexandria – Zimnicea a fost reabilitat. Drumul European 70 se află în plin proces de lărgire, urmând a fi fluidizat traficul pe tronsonul Alexandria – București, dar și secțiunea care leagă Alexandria de Turnu Măgurele, unde vor începe lucrările în curând.

Costel Barbu, teleormăneanul din Guvern care luptă pentru județ

”Din cauza pandemiei au ieșit la suprafață toate problemele sistemului sanitar, iar Guvernul din care fac parte a decis direcționarea fondurilor necesare pentru realizarea unui nou corp la Spitalul Județean Alexandria, precum și modernizarea Spitalului Orășenesc Zimnicea. Tot în cel mai sudic oraș al țării va fi reabilitată și Casa de Cultură, iar la Roșiorii de Vede, după foarte mulți ani va fi reabilitat cinematograful.

Acestea sunt doar o parte dintre proiectele implementate în Teleorman, într-o perioadă foarte scurtă de timp.
Voi continua să mă implic în dezvoltarea județului nostru! Cu ajutorul dumneavoastră, al cetățenilor, care ne sprijiniți și ne susțineți, vom depune tot efortul pentru a dezvolta Teleormanul”, a mărturisit secretarul general adjunct al Guvernului, Costel Barbu.

La alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, Costel Barbu deschide lista PNL Teleorman pentru funcția de deputat. Acesta este urmat de actualul deputat Ică Florică Calotă, dar și de Maria Stoian.