Coronavirus! Primul teleormănean mort de COVID 19

Managerul Spitalului Caritas din Roșiorii de Vede a fost trimis în judecată

Noul coronavirus a făcut prima victimă din rândul teleormănenilor. Este vorba despre un bărbat de etnie rromă din municipiul Roșiorii de Vede. Acesta a venit din Anglia deja bolnav cu COVID 19. Decesul a fost înregistrat în această dimineață la spitalul Victor Babeș din Capitală.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani este primul mort de COVID 19 din județul Teleorman. Cazul a fost confirmat de autorități. Potrivit informațiilor obținute până în acest moment s pare că bărbatul a venit de curând din Anglia, unde fusese confirmat pozitiv cu COVID-19. La sosirea în țară, acesta a fost internat la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede. Din cauza agravării stării de sănătate, la începutul acestei săptămâni a fost transferat la Victor Babeș din București.

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a decedat în această dimineață.

2 thoughts on “Coronavirus! Primul teleormănean mort de COVID 19

  1. Deces 97 Bărbat, 42 ani, jud Teleorman, internat în data de 30.03.2020 în Spitalul Municipal Roşiori de Vede unde s-au recoltat probe pentru diagnostic. Pacientul s-a întors cu familia din Marea Britanie în 29.03.2020 şi era simptomatic. În 30.03.2020 a fost transferat în Spitalul V. Babes din Bucureşti. Confirmat în data de 1.04.2020. Decedat in 2.04.2020. Comorbiditati: Diabet zaharat, Boală renală, Obezitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *