Cătălin Burcescu este propunerea ALDE Teleorman pentru alegerile europarlamentare

ALDE Teleorman și-a desemnat candidatul pentru Europarlamentare. În cadrul ședinței Biroului Permanent Teritorial din data de 7 februarie, vicepreședintele ALDE Teleorman, Cătălin Burcescu a fost desemnat candidatul formațiunii din partea județului Teleorman. Propunerea urmează a fi validată de structura centrală a partidului.

Cătălin Burcescu este propunerea ALDE Teleorman

„Mă onorează decizia colegilor mei, dar, în același timp, mă și responsabilizează. Vrea să multumesc domnului președinte, deputatul Ică Florică Calotă, domnului Virgiliu Cocoșilă, vicepreședinte Consiliului Județean Teleorman, și membrilor Biroului Politic Județean pentru încrederea acordată”, a spus Cătălin Burcescu.

12 ani de politică

La cel 33 de ani acesta are o experiență de invidiat în politică. După 11 ani pe care i-a petrecut în Partidul Democrat (PD, devenit PDL) și, ulterior PNL, în urma fuziunii, acesta a trecut, la jumătatea anului trecut, la ALDE.

În vremea în care a activat în Partidul Național Liberal, Cătălin Burcescu a deținut funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali TNL.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *