24 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Blat PNL-PSD în Consiliul Local al Municipiului Roșiorii de Vede!

O poveste plimbată în prag de campanii de către echipa PNL: “Dreapta unită”. Ieri, 17 noiembrie, a avut loc prima ședință de consiliu local a Municipiului Roșiorii de Vede și totodată stabilirea comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local.

Rezultatul alegerilor locale din 27 septembrie ne-a creat oportunitatea de a avea o majoritate USR-PLUS PNL în consiliul local, împreună având 10 (5 USR-PLUS, 5 PNL) din 19 consilieri locali.

În seara de dinaintea ședinței de consiliu local am răspuns pozitiv la invitația de a ne întâlni cu consilierii PNL. Am căzut de comun acord pe stabilirea componenței Comisiilor de specialitate precum și a președinților și secretarilor nominalizați. Deci, urma să avem o conducere USR-PLUS – PNL în aceste comisii, dar 𝗣𝗡𝗟 𝘀-𝗮 𝗿𝗮̆𝘇𝗴𝗮̂𝗻𝗱𝗶t.

Rezultatul alegerilor a fost dictat de consilierii PNL care nu au votat “Dreapta unită”, ci a fost un mare blat PNL-PSD. Astfel, comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Local au doi președinți PSD și alți doi de la PNL.

Acest teatru politic ieftin ne confirmă faptul că PNL Teleorman este foarte departe de reformarea tot așteptată. După episoadele de migrare a primarilor PSD și uitându-ne la componența echipei PNL Teleorman ne confirmă faptul că acest PNL este doar un PSD îmbrăcat în galben.

Aurel Fierăscu, președintele PLUS Teleorman

Material promovat de SC TR Media news SRL la comanda PLUS TELEORMAN. CUI MANDATAR FINANCIAR 11200033